DARILNI PROGRAM

Vabimo vas, da vašim obdarovancem tokrat podarite nekaj drugačnega, sladkega, zdravega in tradicionalno slovenskega. Medeni darilni paketi so prava izbira za vsako priložnost!

Primerni so takrat, ko želite izkazati pozornost vašim poslovnim partnerjem, pa tudi prijateljem in sorodnikov. Široka paleta osebnih daril po ugodnih cenah z možnostjo, da sami izbirate in sestavite vaše darilo vas bo gotovo zadovoljila.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši prodajalni ali nas pokličete na 031 734 905.

NEKAJ PRIMEROV DARILNIH PAKETOV

Darilno paket MINI: dvakrat po 120 g različnih vrst medu z voščeno svečko

Darilni paket MIDI: dvakrat po 250 g različnih vrst medu in voščena svečka ali čaj

Največji darilni paket MAKSI ponuja steklenico medice 0,375 l, skupaj s 250 g stekleničko medu ter degustacijskim kozarcem ali voščeno svečko, po želji.

Darilni paket Ekskluziv: vsebino tega posebnega paketa lahko sami izberete po vaših željah. Lahko je to med v različnih količinah, Medomix, suho sadje v medu, voščena svečka,…

Darilni paket Suho sadje v medu: za sladokusce in vse tiste, ki potrebujejo veliko energije, 230 g v darilni škatli.

Darilni paket Medomix: za boljše počutje, aktivnost in odpornost predvsem v obdobju gripe in prehladov.

Darilno paket Medica- medeno vino, 0,375 steklenica v darilni škatli.

V ponudbi daril so tudi voščene sveče iz 100% deviškega čebeljega voska, ki so ročno izdelane in na voljo v različnih velikostih in motivih. Voščene sveče imajo prijeten vonj, ki spominja na med in vam v trenutku pričara občutek domačnosti, topline in varnosti.

Že stari Rimljani so zaradi arom, ki se sproščajo pri njihovem gorenju, uporabljali voščene sveče pri zdravljenju težav z dihali.

Med je lahko tudi sam po sebi lepo, uporabno darilo, ki ga lahko še polepšate s primerno darilno embalažo. Na voljo so škatle različnih velikosti.